Jau beveik metai, kai duris atvėrė parduotuvė Akvarika!

dovanų kuponas
Akvarikos dovanų kuponas
February 7, 2017
Show all
IMG_8288

Nors Akvarikos parduotuvė buvo atidaryta vos prieš metus, tačiau šiuo akvariumistikos verslu užsiimame gerokai ilgiau, tiesa, jau drąsiai galime teigti, kad šis pomėgis sėkmingai atkeliavo į trečiąją mūsų šeimos kartą. Žingsnis po žingsnio šį šeimos verslo planą plėtojome jau daugiau nei 20 metų. Per tą laiką apie akvariumų priežiūrą sukauptas žinių bagažas dabar yra pagrindinis mūsų koziris — galime Jums pasiūlyti išeitis ir priemones, kurios geriausiai tinka išspręsti Jums kilusias problemas. Nuolat papildome ir atnaujiname savo prekes, atrinkdami geriausius ir optimaliausius variantus, todėl pas mus rasite visko, ko tik gali prireikti gėlavandeniui akvariumui. Mums svarbu, kad mūsų klientai liktų patenkinti, todėl visada stengiamės išlaikyti kainos ir kokybės santykį.

 

Ko galite tikėtis apsilankę pas mus?

Mes Jums galime suteikti kone visas su gėlavandeniu akvariumu susijusias paslaugas:

IMG_9838

Įvairiausių tipų ir dydžių akvariumai, kuriuos iškart galėsite apžiūrėti mūsų parduotuvėje. Tai tiesaus ar lenkto stiklo stačiakampiai bei kampiniai akvariumai, kuriems yra pritaikyti dangčiai su apšvietimu, padėklai, apsaugantys akvariumo dugną, bei akvariumo išmatavimus atitinkančios spintelės. Taip pat burbulo tipo akvariumai bei pilnos komplektacijos akvariumų rinkiniai, kurie yra skirti laikyti krevetes bei kitas smulkias žuveles ir augalus.

 

IMG_79177Viskas, ko reikia naujo akvariumo įrengimui ir suprojektavimui. Mes konsultuojame bei gaminame nestandartinius akvariumus, kurie gali būti pritaikyti prie Jūsų interjero. Padėsime ir patarsime, kur ir kaip yra patogiausia įsirengti akvariumą, kokios papildomos išorinės įrangos gali prireikti bei kaip ją estetiškai įmontuoti.

 

16388787_678786078961641_126016458_oFiltrai, šildytuvai, oro pompos, vandens cirkuliatoriai bei kitos akvariumo valymo bei priežiūros priemonės. Viskas pagal Jūsų poreikius, akvariumo dydį bei tipą.

 

IMG_1565Akvariumo dekoracijos – tai, kas sukuria Jūsų akvariumo stilių bei nuotaiką. Mes Jums galime pasiūlyti skirtingo tipo gruntą: juodus, margus, baltus ar natūralios spalvos akmenukus; fototapetines, vienspalves bei reljefines akvariumo nugarėles; dekoratyvius skirtingų dydžių ir formų natūralius akmenis; unikalių formų medžio šaknis, pritaikytas laikyti akvariumuose. Be to, čia rasite keramikines figūrėles, kuriose taip mėgsta slėptis žuvelės, bei sintetinius augalus, kurie nereikalauja priežiūros, tačiau puikiai įsilieja į akvariumo visumą.

 

IMG_9978Mylintiems natūralią žalumą galime pasiūlyti akvariuminius augalus bei jų priežiūros priemones. Patarsime ir paaiškinsime, ko reikia norint įsirengti akvariumą, kuriame vešėtų augalai bei būtų išlaikyta akvariumo biosistema. Parekomenduosime, kokį pogruntį reikia naudoti, kiek ir koks apšvietimas yra reikalingas, kokios žuvelės yra tinkamos auginti kartu su augalais bei kokių trąšų prireiks. Taip pat prekiaujame dekoratyvaus augalų formavimo priemonėmis.

 

IMG_1179Pas mus nuolat papildoma gėlavandenių žuvelių gausa. Prekyboje visada turime paklausiausias ir labiausiai klientų mylimas žuveles, o taip pat stengiamės papildyti savo asortimentą egzotiškesnėmis žuvelėmis, kurias renkasi tikri akvariumų entuziastai. Ne tik žuvelės, bet ir krevetės, sraigės bei vandeniniai vėžliukai yra nuolatiniai mūsų akvariumų gyventojai.

 

IMG_9035Skirtingoms žuvelėms reikalingas skirtingas maistas. Mes Jums siūlome įvairų fasuotą ar sveriamą žuvelių maistą, būtinai patarsime ir padėsime išsirinkti, kuris maistelis yra tinkamiausias Jūsų augintinėms. Taip pat galime pasiūlyti šaldytą žuvelių maistą: itin mėgstamos ir populiarios šaldytos chironommus šeimos kirmėlytės, sufasuotos tradicinėmis plytelėmis arba po 0,5kg bloką. Akvarika Jums siūlo palepinti savo žuveles įmantresniu vitaminų ir mineralų gausa pasižyminčiu šaldytos jaučio širdies, baltymingu šaldytų krevečių ar kitais natūraliais šaldytais maistais. Jūsų gražuolės bus Jums dėkingos!

 

IMG_1271Turime ką pasiūlyti ir tiems, kurie nori įžuvinti savo vandens telkinius lauke. Japoniški karpiai ar dekoratyviniai karosai galbūt yra būtent tai, ko dar trūksta Jūsų vandens baseinui. Čia galėsite įsigyti ir šioms žuvelėms reikiamo pašaro.

 

IMG_1158Jei atsitiko bėda ir žuvelės susirgo, kreipkitės į mus ir pagal simptomus padėsime nustatyti, kuo galėjo užsikrėsti akvariumas ir kokie vaistai bei kokiomis dozėmis gali padėti. Atminkite, visada svarbu stebėti žuvelių būseną bei elgseną, tai padeda laiku nustatyti negalavimus.

 

IMG_8007Teikiame akvariumų priežiūros ir remonto paslaugas. Galime atlikti akvariumo montavimo bei reguliarius akvariumo valymo ir priežiūros darbus. Įskilus ar įtrūkus akvariumo stiklui, siūlome remonto paslaugas tiesiai Jūsų namuose, biure ar parduotuvėje arba priimame tvarkyti akvariumus į savo patalpas.

 

 

Dar nebuvote Akvarikos parduotuvėje?

 

Kviečiame aplankyti mus adresu

Vytauto g. 265, Šiauliai,

kiekvieną darbo dieną

10:00 – 19:00,

o šeštadieniais

9:00 – 17:00.

 

Laukiame Jūsų! 🐠